Verantwoord Alcoholgebruik

Welkom op de website van Dessertwijn.nl / IJswijnen.nl, dé plek voor alle wijnliefhebbers die op zoek zijn naar de perfecte dessertwijn. Wij geloven in het genieten van een goed glas wijn, maar we willen er ook voor zorgen dat dit op een verantwoorde manier gebeurt. Daarom willen we graag wat aandacht besteden aan verantwoord alcoholgebruik.

Allereerst willen we benadrukken dat alcohol niet geschikt is voor minderjarigen. In Nederland en in veel andere landen is het verboden om alcohol te verkopen aan personen onder de 18 jaar en wij nemen deze wetgeving zeer serieus. Daarom willen we alle bezoekers van onze website vragen om geen alcohol te nuttigen als je nog geen 18 jaar oud bent.

Daarnaast willen we ook graag benadrukken dat alcohol met mate genuttigd moet worden. Hoewel een goed glas wijn kan bijdragen aan een gezellige avond of een heerlijke maaltijd, kan overmatig alcoholgebruik leiden tot gezondheidsproblemen en zelfs verslaving. Het is daarom belangrijk om bewust om te gaan met alcohol en te genieten van een goed glas wijn op een verantwoorde manier.

Een verantwoorde manier van alcoholgebruik houdt bijvoorbeeld in dat je niet meer dan één à twee glazen per dag drinkt. Daarnaast is het belangrijk om altijd voldoende te eten en af en toe een glas water te drinken. Als je merkt dat je moeite hebt om je alcoholgebruik onder controle te houden, is het verstandig om hier hulp bij te zoeken.

Op Dessertwijn.nl / IJswijnen.nl vind je een uitgebreid assortiment aan heerlijke dessertwijnen. We willen graag dat je kunt genieten van onze wijnen, maar dan wel op een verantwoorde manier. We hopen dat deze informatie je zal helpen om bewuster om te gaan met alcohol en dat je zo nog meer kunt genieten van een goed glas wijn.

Bekijk ook: Leeftijdscheck en geborgde werkwijze Dessertwijn.nl / IJswijnen.nl