Retourneren

IJswijnen.nl doet er alles aan om je zo goed mogelijk te informeren over de wijnen. Mocht jouw bestelling toch niet voldoen aan jouw verwachtingen, dan kan je binnen 30 dagen na ontvangst ongeopende flessen retourneren.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product(en) retour te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag voor de flessen inclusief verzendkosten gecrediteerd. Ook de kosten voor retour van jouw huis terug naar IJswijnen.nl zijn voor onze rekening. (De retourkosten voor bestellen buiten Nederland en Belgie zijn voor jouw eigen rekening)
Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, dien je de wijn met alle geleverde toebehoren in de originele en ongeopende staat in de orginele verpakking aan IJswijnen te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@ijswijnen.nl. Je ontvangt dan van ons een herroepingsformulier. Wij verzoeken je dan die volledig in te vullen.

Je ontvangt van ons een retourlabel die je op de orginele verzenddoos plakt, over het oude verzendlabel heen. Je kunt dan het pakket afgeven op het Postkantoor zonder enig bijbetaling (alleen binnen Nederland en Belgie). Zodra wij het pakket retour hebben ontvangen, ontvang je het bedrag binnen 14 dagen retour op jouw rekening.