Ontdek de Magie van IJswijn in 6 Betoverende Stappen!

Ontdek hoe dit meesterwerk van de natuur wordt geboren. Klaar om jouw zintuigen te prikkelen?

Stap 1: De Dans van de Wijngaard Onze ijswijn reis begint in prachtige wijngaarden, waar rijpe druiven aan de wijnstokken zorgvuldig worden gekoesterd. De druiven worden met zorg geselecteerd en blijven aan de wijnstokken hangen totdat de temperatuur tot onder het vriespunt daalt tot ongeveer 7 á 8 graden onder nul. Dit natuurlijke proces zorgt voor een unieke concentratie van smaken en suikers in de druiven.

Stap 2: Bevroren Schatten Plukken Zodra Moeder Natuur haar magie heeft verricht, is het tijd om de bevroren schatten te plukken. De druiven worden vroeg in de ochtend met de hand geoogst, wanneer de koude lucht de druiven stevig bevroren houdt. Deze zorgvuldige handmatige pluk zorgt ervoor dat alleen de allerbeste druiven worden geselecteerd voor ijswijn productie.

Stap 3: Druivenpersing met Uiterste Delicatesse De bevroren druiven worden met uiterste delicatesse geperst, waarbij alleen de pure en geconcentreerde suikerhoudende sappen worden geëxtraheerd. Het resultaat is een weelderige en stroperige vloeistof.

Stap 4: De Koude Dans van de Fermentatie De kostbare druivensappen worden langzaam gefermenteerd om de aroma's te behouden en de heerlijke zoetheid te versterken. Deze delicate dans van de fermentatie duurt enkele maanden en is essentieel voor het creëren van de uitgesproken smaakprofielen waar ijswijn om bekend staat.

Stap 5: Geduldig Rijpen in de Kelder Na de fermentatie wordt de ijswijn liefdevol overgebracht naar eikenhouten of stalen vaten, waar het geduldig rijpt en zijn complexe karakter ontwikkelt. De rijke smaken vermengen zich tot een harmonieuze symfonie van honing, tropische vruchten en een vleugje bloemen, die elke slok tot een onvergetelijke ervaring maken.

Stap 6: Geniet van een Betoverende Beleving En dan is het moment eindelijk daar: het ontkurken van een fles puur genot. Laat de ijswijn je zintuigen verleiden met zijn gouden gloed en weelderige aroma's. Elke slok is een magische ervaring, een viering van vakmanschap en natuurlijke schoonheid, die je gehemelte streelt en je hart verwarmt.

Klaar om de betovering van ijswijn zelf te ervaren? Ontdek de perfecte fles om elke gelegenheid te verheffen tot een onvergetelijke herinnering. Proost op de kunst van ijswijn en de verrukkingen die het met zich meebrengt!

Voeg een vleugje magie toe aan elke gelegenheid. Bestel nu en beleef de ultieme smaakbeleving!

Oogst van de druiven voor icewine