Bestel je wijnen voor dezelfde prijs als bij de wijnboer! - Haltinger Winzer

Haltinger Winzer uit Baden staat geregeld hoog in de ranglijst als het gaat om de beste Coöperatie van Duitsland. De wijnen worden geteeld op de meest zuidelijke wijngaarden van een prachtig stukje Duitsland, in het drielandenpunt van Duitsland, Frankrijk (Elzas) en Zwitserland.

De biologische teelt van de druiven vereist veel tijd, veel geduld en soms een beetje moed en pionierschap. De Haltingse wijnmakers aanvaarden deze uitdaging graag. Het resultaat mag er zijn. Stuk voor stuk zijn het uitzonderlijke wijnen die bij menig jury in de smaak vallen.

Haltinger Winzer wijnen

Klik hier voor de prijslijst van Haltinger Winzer

Download nu bovenstaande prijslijst van het wijnhuis. Geef je bestelling uiterlijk 31 december 2020 door via info@ijswijnen.nl en haal je bestelling binnenkort op in Bunnik


Spelregels:

  • Wijn wordt verkocht per doos van 6 flessen.
  • IJswijnen.nl regelt het vervoer van Baden naar Bunnik en betaalt de accijns. IJswijnen.nl rekent voor de accijns 0,66 euro per fles (wettelijke kosten). Voor het vervoer naar Nederland rekenen wij helemaal niets. De wijnen worden tegelijkertijd vervoert met wijnen voor onze eigen voorraad.
  • Geeft je bestelling op via info@ijswijnen.nl en vermeld je naam, email en telefoonnummer en de wijnen die je graag wilt bestellen.
  • Je ontvangt van ons vervolgens een factuur en een Rabo-betaalverzoek. Betaal je bestelling uiterlijk 9 december. Alleen bestellingen die betaald zijn, worden meegenomen.
  • Vanaf 20 december kun je jouw wijnen ophalen in Bunnik. (Mogelijk al iets eerder). Je krijgt een bericht wanneer je wijnen klaar staan.


Wil je dat je wijnen naar je huisadres worden gestuurd?
Laat het weten en wij voegen de aanvullende verzendkosten toe aan je factuur.

Heb je vragen, neem vrijblijvend contact met ons op via info@ijswijnen.nl of stuur een WhatsApp naar 06-81385972

Note: de algemene kortingsacties van IJswijnen.nl zijn niet van toepassing op deze aanbieding.